Spareribs Kantoński

Spareribs Kantoński
Przepis Spareribs kantoński można zrobić w około 1 godzinę i 55 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 982 kalorii, 49g białka, oraz 71g tłuszczu każdy. Za 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz pod ręką sos sojowy, czosnek w proszku, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 58%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Homar Kantoński, Krewetki Kantońskie, oraz Zupa Kantońska.

Instrukcje

1
Pokrój żeberka na kawałki wielkości porcji; umieść mięsną stroną do dołu na płytkiej brytfannie. Przykryj folią; piec w temperaturze 450° przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Odcedzić; obróć żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
3
Połącz marmoladę, wodę, sos sojowy i przyprawy; łyżka na żeberkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MarmoladaMarmolada
Sos SojowySos Sojowy
WodaWoda
żeberkażeberka
4
Piec bez przykrycia, 1 godzinę dłużej lub do miękkości, od czasu do czasu polewając sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W razie potrzeby udekoruj ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn