Sos Z Zielonego Pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z zielonego pieprzu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 2G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka bulionu wołowego, brandy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Kurczak w sosie z zielonego pieprzu, oraz Małże w sosie z zielonego pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać oliwę z oliwek do patelni po usunięciu wołowiny.
Dodaj szalotki, czosnek, i tymianek; saute przez 1 do 2 protokół, następnie, off ciepła, dodać brandy i flambe za pomocą długiego meczu kuchni. Po tym, jak płomień zgaśnie, wróć do ognia, dodaj zapas i zmniejsz o około połowę. Odcedzić ciała stałe, następnie dodać 2 szklanki śmietany i musztardy. Ponownie zmniejszyć o połowę, a następnie wyłączyć ogień i dodać zielone ziarna pieprzu.