Sos Sałatkowy Z Pękniętego Pieprzu

Sos Sałatkowy Z Pękniętego Pieprzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj sos sałatkowy z pękniętego pieprzu. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka majonezu, grubo zmielonego pieprzu, soli czosnkowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2924 smakoszy i kucharzy. Z łyżką ocena 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i rzymskiego z winegretem z popękanego pieprzu, Przegrzebki morskie z sałatką z pękniętej pszenicy, pieczonym winegretem tahini z czerwonej papryki i grillowanymi cytrynami, oraz Pęknięty Pieprz Linguine dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki. Przykryj i schłódź przez co najmniej 1 godzinę. Można przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn