Sos Pomidorowy Slow Cooker
Powolne kuchenka sos pomidorowy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bazylia, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sos pomidorowy Slow cooker, SOS Pomidorowo-Mięsny Wolnoopalacz, oraz Slow Cooker Świeży Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pomidory, cebulę, czosnek i oliwę z oliwek w powolnej kuchence. Doprawić oregano, bazylią, pieprzem cayenne, solą, czarnym pieprzem i cynamonem.
Przykryć i gotować 10 do 15 godzin na niskim poziomie. Im dłużej gotujesz, tym bardziej aromatyczne staje się. W 10 godzin jest naprawdę dobrze, ale w 15 jest jeszcze lepiej.