SOS Maślany Old Bay® Na Rybie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu maślanego Old Bay® na rybach. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety rybne, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ryba W Sosie Maślanym Macadamia, SOS maślany cytrynowy do ryb, oraz Ryba Z Cytryną, Masłem, Sosem Kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wino, masło, Old Bay i estragon w małej misce.
Pędzel po obu stronach filetów rybnych.Grill lub broil ryby 8 do 10 minut na cal grubości lub aż ryby płatki łatwo z widelcem. Podczas gotowania obrócić raz i ponownie posmarować sosem. Wyrzucić resztki sosu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.