Need a SOS bezglutenowy? Sos barbecue Paula może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, mocno brązowy cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich, oraz SOS Tonkatsu (Japoński sos Barbecue) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło z olejem w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cebulę i następne 3 składniki, i smażyć 5 do 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać z brązowym cukrem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
4
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając ciała stałe.