Sos Barbecue Mole

Sos Barbecue Mole
Przepis sos Barbecue Mole jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 5 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten sos ma 105 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sos mole, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Zielony Kret w stylu Zacatecas z kurczakiem (Pollo en Mole Verde Zacatecano), oraz Dziś Kolacja: piersi z kurczaka w imbirowym Krecie (Mole de Jengibre con Pechugas de Pollo).

Instrukcje

1
Rozpuścić SOS mole w gorącej wodzie, ubijając aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubij w sosie barbecue, soku z limonki i posiekanej świeżej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn