Sos Barbecue Hoisin

Sos Barbecue Hoisin
Sos Barbecue Hoisin to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 194 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz sos sojowy, olej roślinny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Barbecue Hoisin, Żeberka Do Grilla Hoisin, oraz Hoisin Piekarnik Grill Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj sos hoisin, ketchup, sherry, ocet, miód, sos sojowy, Sriracha, pieprz Szechuan, biały pieprz i pięć przypraw w proszku; wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
SrirachaSriracha
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Zmiksować sos na gładką masę blenderem lub przełożyć do słoika zwykłego blendera i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do słoika i przechowywać w lodówce do miesiąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn