B. słodki sos Barbecue klon może być tylko sos szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 2,64 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, syrop klonowy, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Sos Barbecue B Smith ' s Sweet Maple, Sos Barbecue Klonowy, oraz Sos Barbecue Bourbon Klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 do 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodać pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, często mieszając.
4
Usunąć i wyrzucić plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
5
Uwaga: sos można przygotować wcześniej i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina winnic Frank Zinfandel. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 33 dolarów.