Sorbet pomarańczowy, Mango i imbirowy
Sorbet pomarańczowy, Mango i imbirowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w około 6 godzin i 50 minut. Jeśli masz pod ręką sól morską, sok z cytryny, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Mango-Imbir, Sorbet Imbirowy Z Mango, oraz Sorbet Z Limonki Imbirowej Mango dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku wymieszać wodę, cukier, imbir, sól i skórkę z limonki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia; odcedzić. Dodaj sok pomarańczowy, sok z mango i sok z cytryny. Przykryj i schłódź 3 godziny.
Napełnij maszynę do lodów mieszanką i zamroź zgodnie z instrukcjami producenta.