Sorbet pomarańczowy, Mango i imbirowy

Sorbet pomarańczowy, Mango i imbirowy
Sorbet pomarańczowy, Mango i imbirowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w około 6 godzin i 50 minut. Jeśli masz pod ręką sól morską, sok z cytryny, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Mango-Imbir, Sorbet Imbirowy Z Mango, oraz Sorbet Z Limonki Imbirowej Mango dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W rondelku wymieszać wodę, cukier, imbir, sól i skórkę z limonki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia; odcedzić. Dodaj sok pomarańczowy, sok z mango i sok z cytryny. Przykryj i schłódź 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
ImbirImbir
SokSok
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Napełnij maszynę do lodów mieszanką i zamroź zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn