Sopa de Estrellitas con Albóndigas (zupa z makaronem i klopsikami)
Sopa de Estrellitas con Albóndigas (zupa Pastan i klopsiki) jest bezglutenowe i bezmleczne zupa. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. 146 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie gotowaną mąkę kukurydzianą, mieloną wieprzowinę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z marchwi i klopsików (Sopa de Zanahoria y Albondigas), Sopa de Lentejas con Albondigas (zupa z soczewicy z klopsikami), oraz Zupa klopsikowa (Sopa de Albóndigas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wołowinę, wieprzowina, jajko, aliños, sól, mąka kukurydziana i woda. Zagniataj rękami, aż dobrze wymieszasz.Uformuj mieszaninę w 12 małych klopsików, ustaw je na plate.In duży garnek na średnim ogniu, umieść aliños, marchew, kminek wodny. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Dodać klopsiki do bulionu, po kolei. Przykryć i niech gotować przez 40 do 45 minut na średnim ogniu.
Dodać ugotowany makaron i doprawić solą i pieprzem.
Posypać świeżą kolendrę i podawać natychmiast.