Sole Almondine
Sole Almondine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatarian i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 28g tłuszczu i w sumie 381 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli w proszku, filetów z soli, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 14 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sola Almondine + Cytryna-Maślanka Zmiażdżone Ziemniaki, Szparagi Almondine, oraz Brokuły Almondine dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Spryskaj Duże, płytkie naczynie do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Umieść filety w naczyniu. W misce wymieszaj masło, sok z cytryny, sól, pieprz, cebulę w proszku i gałkę muszkatołową.
Posmaruj rybę sosem, rezerwując połowę. Broil 6 cali od ciepła przez 4-6 minut, aż ryby płatki. Podczas ostatniej minuty gotowania wymieszaj prażone migdały z pozostałym sosem i posmaruj rybę.
Przed podaniem posyp świeżym szczypiorkiem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Rezerwa Tinga Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tinga Reserve Pinot Noir
Uwodzicielski, jasny kolor granatu. Na nosie świeże czerwone jabłka z nutą słodkich migdałów, ma gładkie garbniki o jasnej kwasowości i owocowym wykończeniu.