Snowy Pudding

Snowy Pudding
Śnieżny budyń wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten deser ma 150 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody, żelatyny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Śnieżny Budyń Czekoladowy, Snowy Day Chili, oraz Snowy Rum Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posyp żelatynę zimną wodą i pozostaw do wchłonięcia wody, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
2
W misce połącz żelatynę, wrzącą wodę, sok z cytryny i cukier, mieszając, aż cukier się rozpuści. Schłodzić w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina pokryje tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Białka ubić na sztywno. Ubij mieszankę cytrynową, aż się spieni. Złożyć białka w mieszaninie cytryny, aż mieszanina utrzymuje się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CytrynaCytryna
4
Wlać do natłuszczonych foremek i schłodzić do momentu, aż się ułoży.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn