Smażenie grzybów z kurczakiem wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,4 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 17g tłuszczu i w sumie 377 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mielony imbir, seler, kasztany wodne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy to Smażony Kurczak Z Grzybami, Smażyć kurczaka i grzyby, oraz Brokuły z kurczaka i grzyby smażyć.
Instrukcje
1
Połącz grzyby i wodę; odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedź, rezerwując płyn; odłóż płyn i grzyby na bok. W innej misce wymieszaj białko jajka, 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej, 1 łyżeczkę sosu sojowego i pieprzu; dodaj kurczaka i wymieszaj, aby pokryć.
Połącz cukier, imbir, zarezerwowany płyn grzybowy i pozostałą skrobię kukurydzianą, sos sojowy i bulion; wymieszać na patelni i gotować, aż zgęstnieje, około 4 minut.