Smakołyki Zbożowe Truskawkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj płatków truskawkowych. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka liofilizowanych truskawek, miodu, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Smakołyki Zbożowe Truskawkowo-Bananowe, Smakołyki Zbożowe I, oraz Karmelowe Smakołyki Zbożowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj dwie 12-szklankowe patelnie na muffinki i gumową szpatułkę sprayem do gotowania.
Posypać kilka zmiażdżonych liofilizowanych truskawek na dno każdej filiżanki muffin; odstawić.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać miód, pianki, wanilię i sól; wymieszać gumową łopatką do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać płatki zbożowe i pozostałe pokruszone liofilizowane truskawki i mieszać do momentu włączenia.
Podzielić mieszaninę między przygotowanymi patelniami na muffinki, mocno ją pakując; pozostawić do Ustawienia, około 20 minut. Delikatnie wyjmij z patelni. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.