Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną

Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną
Need a dairy free main course? Slow-Cooker Barbecue kanapki wołowina może być super przepis spróbować. Na 20,28 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 317g białka, 178 g tłuszczu, oraz w sumie 4487 kalorii. Ten przepis służy 1. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, papryka, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Wołowinę pokroić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Umieścić wołowinę w powolnej kuchence 4-do 5-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułek; polać wołowiną. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
RolkaRolka
5
Usuń wołowinę do deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Pokroić w cienkie plasterki; powrócić do kuchenki.
7
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 20 do 30 minut dłużej lub aż wołowina jest gorąca. Bułki napełnij mieszanką wołową. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia79
Magazyn