Serowe Włoskie Steki Z Polędwicy

Serowe Włoskie Steki Z Polędwicy
Serowe włoskie steki z polędwicy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 3,43 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać steki z polędwicy wołowej, olej roślinny, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sylwestrowe steki z polędwicy, Tropikalne Steki Z Polędwicy, oraz Chile-Przyprawione Steki Z Polędwicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Steki umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Obie strony steków posmarować olejem; posypać solą czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Broil z wierzchołkami 4 do 6 cali od ciepła, obracając raz, aż do pożądanej doneness(10 do 15 minut dla medium, 71°).
5
Wyjmij patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
6
Steki posypać pomidorami, bazylią i serem. Dusić około 1 minuty lub tylko do momentu, gdy ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
StekStek
BazyliaBazylia
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn