Sernik Z Czerwoną Papryką
Sernik z czerwoną papryką jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dżem morelowy, serek śmietankowy, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Owinąć zewnętrzną część patelni sernika 2 warstwami wytrzymałej folii.
Umieść ricottę, ser śmietankowy i kozi ser w robocie kuchennym. Puls do wymieszania.
Dodać cukier, jajko i sól i pulsować kilka razy, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w paseczkach czerwonej papryki.
Wlać masę serową do patelni sernikowej.
Na patelni ułożyć sernik.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków patelni sernika.
Piec, aż sernik będzie złoty na brzegach, a środek ciasta lekko przesunie się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 45 minut (ciasto stanie się jędrne, gdy będzie zimne.)
Przenieś ciasto do stojaka z drutu, aby ostygło przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż sernik ostygnie, co najmniej 3 godziny i do 2 dni.
Aby chipsy pita, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Potnij pitas na 8 trójkątów każdy (jak ciasto).
Pita skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem.
Piec do chrupiące i złoty, o 12 do 15 protokół.
Aby służyć, połącz dżem i wodę w małej misce i mieszaj, aż dżem zostanie upłynniony.
Na wierzch sernika polać dżemem.
Podawać z chipsami pita obok.