Sernik Wiśniowy
Sernik wiśniowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 291 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Sernikiem Wiśniowym, Sernik Wiśniowy, oraz Sernik Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania.
Połączyć okruchy, 2 łyżki cukru i margarynę. Mocno naciśnij mieszankę okruchów na dole i 2 cale w górę boków patelni.
Wymieszać 2/3 szklanki cukru, mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez jajka) w dużej misce; ubić z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka.
Dodać mleko i śmietanę do masy serowej; ubić na gładką masę.
Ubij białka (w temperaturze pokojowej) z dużą prędkością miksera do uzyskania miękkich pików. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów za pomocą czystych, suchych ubijaków. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę sera.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w 300 przez 55 minut lub aż prawie zestaw.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu; przykryć i schłodzić 8 godzin. Wierzch nadzieniem z ciasta.