Schłodzone Tofu Z Chrupiącymi Sardynkami Przepis

Schłodzone Tofu Z Chrupiącymi Sardynkami Przepis
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać schłodzone Tofu z chrupiące sardynki przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka jedwabiu, japoński sos sojowy, nasiona sezamu i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sardynki Na Krakersy Przepis, Grillowane Sardynki Na Zwiędłej Rukoli, oraz Przepis na pieczone sardynki z Roztrzaskanymi ziemniakami.

Instrukcje

1
Na małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. W międzyczasie umieść sitko siatkowe nad miską i ustaw je w pobliżu pieca; użyjesz go do szybkiego spuszczenia ryby. Olej jest gotowy, gdy wpadniesz do ryby i natychmiast skwierczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj wszystkie ryby i delikatnie smaż, stale mieszając, przez około 1 minutę, aż będą pachnące i chrupiące. Podczas gotowania przyciemniają się, a następnie zmieniają kolor na złoty. Jeśli chcesz, podnieś patelnię pod koniec, aby zapobiec przegotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wlać zawartość patelni do sitka. Dobrze wstrząsnąć sitkiem, a następnie przełożyć rybę na papierowy talerz, aby dalej osuszyć i ostudzić. Przechowywać w temperaturze pokojowej, jeśli używasz w ciągu kilku godzin. Lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia; powrót ryby do temperatury pokojowej przed podaniem. Jeśli używasz jedwabistego tofu, Uruchom nóż wokół krawędzi formy lub opakowania i odwróć na płytkę, aby odblokować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jedwabne TofuJedwabne Tofu
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Wylej nadmiar płynu lub użyj ręcznika papierowego, aby go osuszyć. Jeśli używasz block tofu, osusz go na talerzu lub podwójnej grubości ręczników papierowych umieszczonych na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Wytnij jedwabne lub blok tofu do husky 1-calowe grube domino lub 2-calowe kwadraty. Układaj je na pojedynczych naczyniach lub w płytkich miseczkach. Jeśli używasz budyniu tofu, Zbierz Duże odłamki metalową łyżką, wkładając je do płytkiej miski lub pojedynczych naczyń. Przed podaniem wylej serwatkę, która się zbierze. Top tofu z niektórych Shiso i sezamu, i korony smażonej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podawać przyprawiony sos sojowy z boku. Jeśli masz resztki ryb, zachowaj je na polewę ryżową. Bardziej smaczne Tofu na Food Republic: słodkie i słone Tofu Węgorz nie nienawidzą steki Tofu cytrusowe pieczone Tofu
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
WęgorzWęgorz
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia26
Magazyn