Przepis schłodzona zupa pomidorowa z salsą z awokado może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 3 godziny i 41 minut. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Mieszanka soku z limonki, kolendry, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 12 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona zupa Tomatillo-awokado z salsą pomidorową, Schłodzona zupa z awokado i ogórka z salsą krewetkową i Przegrzebkową, oraz Schłodzona pieczona zupa z czerwonej papryki z awokado-Salsa Chile dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.