Sałatka Żelatynowa Żurawinowo-Malinowa
Need a gluten free side dish? Sałatka z żelatyny żurawinowo-Malinowej może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,22 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tej receptury. Mieszanka brązowego cukru, sosu żurawinowego z całych jagód, soku żurawinowo-malinowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 35% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Sałatka Żelatynowa Z Malinowym Ananasem, Cran-Malinowa Sałatka Żelatynowa, oraz Sałatka Żelatynowo-Żurawinowa Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić żelatynę w 1 szklance wrzącego soku żurawinowego. Wymieszać w sosie żurawinowym, rozbijając mieszaninę. Wymieszać z pozostałym sokiem żurawinowym do zmieszania. Przykryć i schłodzić do częściowego ustawienia, około 1-1 / 4 godzin.
Przeniesienie do 11-in. x 7 po. naczynie pokryte sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce, aż firma. W misce połączyć kwaśną śmietanę i brązowy cukier do zmieszania. Złóż bitą polewę.
Rozprowadzić na mieszaninie żelatynowej.