Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Jajkiem
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i jajkiem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 366 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka kopru, nasion selera, jaj na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z bekonem i jajkiem i serem, California Breakfast Wrap (Awokado, Jajko, Bekon I Wiele Więcej!), oraz Grillowana Sałatka ziemniaczana z boczkiem + boczek-Vinaigrette Dijon podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w holenderskim piekarniku; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Dodać jajka, cebulę,boczek i pietruszkę. W małej misce połącz majonez, smak, musztardę, ocet, sok z cytryny i przyprawy.
Zalać mieszanką ziemniaczaną i wrzucić delikatnie do płaszcza. Przechowywać w lodówce do schłodzenia.