Sałatka ze świeżych figi to bezglutenowe przystawka. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 294 kalorie, 1G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, prosciutto, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Pieczone Figi Crostini, Domowe Fig Newtons, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread.
Instrukcje
1
Ubij razem oliwę z oliwek, konfitury figowe, ocet, czosnek oraz sól i pieprz do smaku. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dżem Figowy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Podawać na rukoli, plastry prosciutto, świeże połówki figi i ogolony ser Manchego.