Sałatka Z Łososia I Fasoli Cannellini
Salmon & Cannellini fasola sałatka jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 1751 kalorii, 135g białka, oraz 79 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 14,47 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, filety z łososia, pomidor śliwkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Gazpacho z fasolą Cannellini i fetą, Sałatka z krewetek z rukolą, fasolą Cannellini i miętą, oraz Sałatka ze szpinakiem na ciepło z fasolą Cannellini i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mżawka 2 Łyżki. dressing nad rybą w płytkim naczyniu. Przechowywać w lodówce 30 min. W międzyczasie połącz fasolę, pomidory, cebulę, bazylię i 2 łyżki. pozostałego opatrunku.
Grill rozgrzać do średniego ciepła; przykryć ruszt folią.
Ryby układamy skórą w dół, na folii.
Grill 10 do 15 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Wrzucić szpinak z pozostałym sosem; umieścić na 4 talerzach. Top z mieszanki ryb i fasoli.