Sałatka Z Tuńczykiem, Fasolą I Rukolą

Sałatka Z Tuńczykiem, Fasolą I Rukolą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sałatka z tuńczykiem, fasolą i rukolą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 859 kalorii, 85g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, pieprz, liście rukoli i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka Z Pomarańczy, Rukoli I Tuńczyka, Carpaccio z tuńczyka z sałatką z rukoli i sosem balsamicznym, oraz Zapiekany tuńczyk Ahi z rukolą, Chile i sałatką imbirową dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn