Sałatka z makaronem ze stekiem

Sałatka z makaronem ze stekiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z makaronem z stekiem. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 34% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka cukru, muszli makaronu, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jest idealny do Walentynki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z polędwicy i sałatka z makaronem, Czarno-niebieska Sałatka z makaronem ze stekiem, oraz Stek Caprese Sałatka z makaronem: łatwy, satysfakcjonujący obiad podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze osiem składników; odstawić połowę sosu na bok.
2
Makaron umieścić w misce; dodać pozostały dressing. Wrzucić do płaszcza; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pierce stek z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Połącz składniki pocierać; przetrzeć stek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut. Grill stek, uncovered, na średnim ogniu przez 9-10 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla medium-rare, termometr mięsa powinien odczytać 145°; medium, 160°; well-done, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Odstawić na 10 minut.
6
W międzyczasie dodaj ogórek, ser, oliwki, cebulę, pietruszkę i pimientos do makaronu; dobrze wymieszaj. Łyżka na półmisku z sałatą. Pokroić stek i ułożyć na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
7
Podawać z reserved dressing.

Składniki

454Orzechy dowolne (posiekane)stek z polędwicy wołowejstek z polędwicy wołowej7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigotowane małe skorupki makaronugotowane małe skorupki makaronu1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiogórek pokrojony w kostkęogórek pokrojony w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokruszony ser niebieski lub fetapokruszony ser niebieski lub feta596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojone dojrzałe oliwkipokrojone dojrzałe oliwki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone oreganosuszone oregano21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek57Orzechy dowolne (posiekane)słoik pokrojony w kostkę pimientos, osuszonysłoik pokrojony w kostkę pimientos, osuszony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałata lodowa lub rzymskaSałata lodowa lub rzymska11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 funt cukinii,Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn