Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Kukurydza i sałatka z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kukurydzy, ocet jabłkowy, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Podgrzać 2 Łyżki. oliwa z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu i jasnożółty, o 4 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Wymieszać kukurydzę, fasolę, pieczoną czerwoną paprykę, jalapeo i kolendrę. W małej misce wymieszać sok z limonki, ocet, sól, chili w proszku i pieprz.
Mżawka na warzywa i wrzucić.