Sałatka z jagód pszennych z kozim serem

Sałatka z jagód pszennych z kozim serem
Need a wegetariańska przystawka? Sałatka z jagód pszennych z kozim serem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 248 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kozi ser, pomidory winogronowe, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami, Sałatka z kurczaka z pszennymi jagodami z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, oraz Sałatka jagodowa z sosem z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jagody pszenicy w średniej misce; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Drenaż.
3
Umieść jagody pszenicy w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
W dużej misce umieścić jagody pszenne, dodać ogórek i kolejne 4 składniki (przez pomidory).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W misce wymieszać skórkę i kolejne 4 składniki (przez cukier); stopniowo dodawać olej, ciągle mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8
Odstawić na co najmniej 30 minut; podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn