Sałatka z jagód pszennych z kozim serem
Need a wegetariańska przystawka? Sałatka z jagód pszennych z kozim serem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 248 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kozi ser, pomidory winogronowe, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami, Sałatka z kurczaka z pszennymi jagodami z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, oraz Sałatka jagodowa z sosem z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jagody pszenicy w średniej misce; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Umieść jagody pszenicy w średnim rondlu; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
W dużej misce umieścić jagody pszenne, dodać ogórek i kolejne 4 składniki (przez pomidory).
W misce wymieszać skórkę i kolejne 4 składniki (przez cukier); stopniowo dodawać olej, ciągle mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać z serem.
Odstawić na co najmniej 30 minut; podawać w temperaturze pokojowej.