Sałatka z dyni i rukoli z winegretem szampana

Sałatka z dyni i rukoli z winegretem szampana
Sałatka z dyni i rukoli z winegretem szampana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ocet szampański, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Sylwester. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Z Pieczonej Dyni + Szalotka Vinaigrette, Sałatka Z Pieczonego Dyni Z Klonem Sherry Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka z dyni z mandarynką-Rosemary Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dynię wymieszać z 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, mieszając raz w połowie, aż squash jest po prostu miękkie i złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Wyjąć z piekarnika i przykryć do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W małej misce ubić ocet, szalotki, skórkę cytrynową i imbir. Podczas ubijania powoli dodawać pozostałe 4 łyżki oleju w powolnym, stałym strumieniu, aż opatrunek zgęstnieje i zemulguje. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Aby służyć, w dużej misce do mieszania, wrzucić rukolę, ciepłą squasha i nasiona granatu z winegretem do powlekania; przenieść do półmiska do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
VinaigretteVinaigrette
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
6
Podawać póki squash jest jeszcze ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn