Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać trzy Sałatka fasoli II spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 338 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 93 centów za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę woskową, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól, musztardę, wodę i ocet. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i ostudzić.
3
W dużej misce, połączyć fasolkę szparagową, fasola woskowa, fasola, cebula i zielony pieprz.