Sałatka trzy fasolki II

Sałatka trzy fasolki II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać trzy Sałatka fasoli II spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 338 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 93 centów za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę woskową, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól, musztardę, wodę i ocet. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i ostudzić.
3
W dużej misce, połączyć fasolkę szparagową, fasola woskowa, fasola, cebula i zielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Fasola WoskowaFasola Woskowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać schłodzony opatrunek na wszystko i wrzucić do herbu. Najlepiej marynować przez co najmniej godzinę przed podaniem. Pycha!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn