Sałatka Nigela Slatera z dziczyzny, winogron i Verjuice
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki Nigela Slatera z dziczyzny, winogron i Verjuice. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 838 kalorii, 40g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz verjuice, mięso z kurczaka, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać winogrona można śledzić to danie główne z Białe winogrona i szampańska Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nigel Slater ' s Grillowana wołowina sałatka wietnamska, Sałatka Nigela Slatera z letnich liści, peklowanej wieprzowiny i wiśni, oraz Nigel Slater ' s Coq au Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić dressing, wlać verjuice do małej miski do mieszania. Wyciągnij liście tymianku z łodyg i drobno posiekaj, a następnie dodaj je do verjuice, wraz z dużą szczyptą soli, odrobiną czarnego pieprzu i musztardą.
Wlać oliwę z oliwek, ubijając widelcem lub małą trzepaczką.
Trzymając mięso w dużych paskach i kawałkach, wymieszaj go z dressingiem. Połówki winogron i wyrzuć nasiona za pomocą noża. Seler drobno pokroić.
Dodać winogrona i seler do mięsa i dressingu.
Grzać połówki orzecha włoskiego przez kilka minut na płytkiej patelni. Liście sałaty opłukać. Wrzucić delikatnie z resztą składników i podzielić na dwie płytki.