Sałatka Kuskus-Rukola

Sałatka Kuskus-Rukola
Sałatka kuskus-rukola to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Izraelska Sałatka z kuskusem i pomidorami z pesto z rukoli, Sałatka z kuskusem, soczewicą i rukolą z czosnkiem-Dijon Vinaigrette, oraz Wiśniowa Sałatka z kuskusem i rukolą z balsamicznym winegretem (plus gratis!).

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu. Wymieszać niegotowany kuskus i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 10 minut. Puszysty kuskus widelcem. Wymieszać z rukolą, oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KuskusKuskus
RukolaRukola

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn