Sałatka Farro Tabbouleh
Farro Tabbouleh sałatka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni middl eastern. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rukolę, szalotki, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka Farro Tabbouleh, Farro i Pine Nut Tabbouleh, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze.
Instrukcje
W średnim rondlu, przykryć farro 2 cale zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować na dużym ogniu przez 5 minut. Wyłączyć ciepło i niech Farro stać aż pulchny i al dente, 45 do 60 minut.
Spuścić farro w durszlaku, wytrząsając nadmiar wody.
Odstawić do ostygnięcia; wstrząsnąć durszlak od czasu do czasu do wyschnięcia farro.
W dużej misce ubić sok z cytryny z oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem.
Dodać farro, pomidory, szalotki, pietruszka i mięta i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem, delikatnie złożyć rukolę i podawać.
Make Ahead: farro można przygotować w Kroku 1 i schłodzić do 2 dni. Gotowa sałatka może stać w temperaturze pokojowej do 30 minut przed podaniem.