Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Bell Pepper Salsan spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, kolendrę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Snapper Z Salsą Z Papryki, Snapper Z Salsą Z Papryki, oraz Grillowany stek Tri-Tip z salsą z papryki.
Instrukcje
1
W 8-lub 9-calowej patelni kwadratowej połącz 1 szklankę grubo posiekanych dojrzałych pomidorów, 1 szklankę grubo posiekanej czerwonej papryki, 2 ząbki posiekanego czosnku i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.