Sad Bacon-Cheddar Kabobs

Sad Bacon-Cheddar Kabobs
Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko granny smith, brązowy cukier, kostki sera cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kabobs z kurczakiem i boczkiem, Kabobs z przegrzebkiem i bekonem, oraz Boczek zawinięty BBQ-krewetki Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój każde jabłko w poprzek na pół; umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cukier; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Składniki nanieść na przemian na 12 wykałaczek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn