Ryż z groszkiem z pstrągiem

Ryż z groszkiem z pstrągiem
Ryż i groszek z pstrągiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, filet z pstrąga, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ryż z groszkiem z pstrągiem, Smażony pstrąg morski, groszek i chorizo fricassée, oraz Wędzone pstrągi z groszkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać oliwę w garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę i tymianek i gotować, aż cebula lekko zmięknie, o 2 protokół. Wymieszać w ryżu i gotować, mieszając, aż błyszczący, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TymianekTymianek
RyżRyż
4
Dodać wino i gotować, mieszając, aż się wchłonie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
5
Dodaj 1 łyżeczkę soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
6
Wlać bulion i 1 1/2 szklanki wody nad ryżem i doprowadzić do duszenia, o 4 protokół. Wymieszać, następnie przykryć i przełożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec 20 minut, mieszając w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W międzyczasie ugotować groszek w 4 szklankach osolonej wrzącej wody do miękkości, około 5 minut. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
9
Wyjąć ryż z piekarnika. Dodać groszek, 1 łyżkę chrzanu, parmezan, sól i pieprz do smaku. Wymieszaj wystarczającą ilość wody do gotowania, aż ryż będzie kremowy. Podziel między miski. Top z pstrąga, pozostałą łyżkę chrzanu, i Baby zieleni, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mieszane Baby GreensMieszane Baby Greens
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
ParmezanParmezan
PstrągPstrąg
WodaWoda
GrochGroch
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
10
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
11
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn