Rukola i Ricotta Calzones

Rukola i Ricotta Calzones
Arugulan i Ricotta Calzones mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz dziecko rukola, sól, pełne mleko mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Rukola & Ricotta Calzones, Kiełbasa i Ricotta Calzones, oraz Jarmuż, grzyby i Ricotta Calzones są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek gotować w oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż złoty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać rukolę i gotować, często mieszając, aż zwiędnie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
4
Przenieść na sito i mocno przycisnąć rukolę, aby wycisnąć jak najwięcej nadmiaru płynu, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Wymieszaj ricottę, mozzarellę, Parmigiano-Reggiano, żółtko, sól i pieprz do wymieszania, a następnie wymieszaj rukolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
RukolaRukola
Ser RicottaSer Ricotta
PieprzPieprz
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Ćwiartka ciasta, a następnie rozwałkować każdy kawałek do 8-calowej rundy z wałkiem do ciasta. Jedną czwartą nadzienia serowego (około 1/3 szklanki) układamy na środku 1 rundy i składamy ciasto na pół, aby zamknąć nadzienie i uformować półkole. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Zaczynając od 1 końca i pracując w kierunku drugiego, rozciągnij uszczelnioną krawędź Na Zewnątrz, ściskając i zwijając krawędź, tworząc linę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Przełożyć na blachę do pieczenia. Dodać 3 więcej calzones w ten sam sposób, przenosząc do blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec calzones aż złoty i dmuchany, 12 do 15 protokół. Ostudzić na blasze 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn