Rozmaryn Ser Pleśniowy Chleb Czosnkowy
Rozmaryn niebieski ser czosnkowy chleb może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 303 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, rozmaryn, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb rozmarynowo-cebulowy z polewą z sera pleśniowego, Chleb Czosnkowy Z Serem Pleśniowym, oraz Chleb Czosnkowy Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Wymieszać 2 łyżki rozmarynu, czosnek w proszku i sól cebuli razem w misce.
Dodać zmiękczone masło do mieszanki ziół; wymieszać do połączenia.
Masło rozprowadzić równomiernie na pokrojonych bokach bochenka chleba, na wierzchu polać plastrami sera pleśniowego.
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia.
Umieść chleb pod brojlerem, aż ser lekko się rozpuści, o 4 protokół.
W razie potrzeby posypać rozmarynem.