Rosyjski Ketchup z pomidorami i śliwkami

Rosyjski Ketchup z pomidorami i śliwkami
Przepis rosyjski Ketchup z pomidorami i śliwkami może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 50 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oliwę z oliwek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta Rosyjska Z Pomidorami I Kwaśną Śmietaną, The Russian Tea Room Russian Dressing, oraz Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 4-qt ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mieloną cebulę i czosnek. Gotować, często mieszając, aż zmiękną; 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj kolendrę, pastę pomidorową, płatki czerwonej papryki, śliwki i kilka szczypt soli. Gotować, często mieszając, aż karmelizowane; 2-3 minuty. Obniżyć ogień i dodać ocet i pomidory. Dusić, mieszając często aż do grubości; 20 do 30 minut. Dostosuj przyprawę i / lub konsystencję z solą i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
KolendraKolendra
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
OcetOcet
śliwkiśliwki
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn