Roman-esco (Włoski Romesco) z Czerwonym Lucjanem

Roman-esco (Włoski Romesco) z Czerwonym Lucjanem
Need a SOS bezmleczny i pescatariański? Roman-esco (włoski Romesco) z Czerwonym Lucjanem może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rozmaryn, oliwę z oliwek plus 2 łyżki stołowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Czerwony zapiekany w soli z sosem Romesco, oraz Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili.

Instrukcje

1
Paprykę i grubo posiekanego pomidora umieścić w robocie kuchennym z chlebem, orzeszkami pinii, czosnkiem, rozmarynem, posiekaną natką pietruszki i octem. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo w 1/4 do 1/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby utworzyć gęsty sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
ChlebChleb
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Umieść 2 łyżki oliwy z oliwek na płytkiej patelni saute i dodaj gałązkę rozmarynu. Spowoduje to zaparzenie oleju przed dodaniem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Doprawić Lucjana solą i pieprzem, a skórkę obrać krzyżowymi włazami. Rybę posmarować mąką i gotować w oliwie z rozmarynem przez 7 do 8 minut, aż będzie chrupiąca i złocista z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
SnapperSnapper
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
4
Podawać ryby w basenie z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn