Roll-Upy Salsy

Roll-Upy Salsy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa Roll-upy spróbować. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Mieszanka chili w proszku, mleko cztery ser, ser philadelphia neufchatel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać Neufchatel i salsę aż do wymieszania; rozłożyć na tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
NeufchatelNeufchatel
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Wierzch z pozostałymi składnikami; zwinąć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Każdy roll-up pokroić na 5 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn