Roll-Upy Salsy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa Roll-upy spróbować. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Mieszanka chili w proszku, mleko cztery ser, ser philadelphia neufchatel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać Neufchatel i salsę aż do wymieszania; rozłożyć na tortille.
Wierzch z pozostałymi składnikami; zwinąć szczelnie.
Każdy roll-up pokroić na 5 plastrów.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Sos do maczania w menu? Spróbuj sparować z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Santa Margherita Sparkling Rose
Eleganckie perfumy truskawek i cytrusów prowadzą do atrakcyjnego podniebienia z mieszanymi owocami jagodowymi, które pozostają na finiszu. To wino jest wspaniałe samo w sobie i dobrze pasuje do pikantnych przystawek, złożonych dań z owoców morza i wszystkiego, co pikantne. Elegancki mus odświeży Twoje podniebienie na następny kęs, a kontrastowanie bąbelków czymś miękkim lub kremowym może podnieść twój następny posiłek. Otwórz butelkę wraz z sufletem z koziego sera, przegrzebki z pieczonym czosnkiem i pesto lub wolno gotowane pikantne czerwone curry z kurczaka. Przynosi również wspaniały blask do świątecznego brunchu lub ulubionego bogatego deseru. Mieszanka: 55% Chardonnay, 40% Glera i 5% Malbec