Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym

Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym
Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 933 kalorie, 41g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, oliwa z oliwek, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 265 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, oraz Rigatoni z Ragu wieprzowym i świeżą ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebula Pulse, marchew, seler, czosnek, oregano, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki pietruszki Ina Robot kuchenny, aż drobno posiekane; przenieść do małej miseczki i odstawić. Puréetomaten z sokami w procesorze; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; dodać kiełbasę i gotować, rozbijając łyżką, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać mieloną wieprzowinę, doprawić solą igotować, rozbijając łyżką, aż nie będzie już różowy. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
5
Dodaj mieszankę warzywną do kapania w garnku, doprawić solą i gotować, mieszającczęsto, do złotego koloru, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Wymieszaj pastę pomidorową i 1 szklankę wody w małej misce; dodaj do garnka. Gotować, skrobanie upwiele rumiane kawałki z dna garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować aż płyn prawie odparuje, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodaj zarezerwowane mięso i przecier pomidorowy i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby mięso prawie zanurzone, aż mięso istender, około 4 godzin. Sezon z salt.DO naprzód: Ragù można wykonać 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Ochłoń. Przykryć i schłodzić lub zamrozić do 2 miesięcy. Podgrzać przed kontynuowaniem.
9
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą słoną wodą, od czasu do czasu mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Odcedzić, zastrzegając 2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
11
Dodaj makaron i 1/2 szklanki makaronu gotowania płynnego sosu; wymieszać do herbu. Wymieszać 3/4 szklanki parmezanu i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Zwiększyć temperaturę do średniej i kontynuować mieszanie, dodając w razie potrzeby więcej płynu do gotowania makaronu, aż makaron pokryje się wodą. Podzielić na miseczki; na wierzch polać więcej parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn