Krewetki i kraby z koktajlową salsą
Przepis krewetki i kraby z koktajl Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 30 i kosztuje 1,64 zł za porcję. To danie główne ma 98 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, krewetki, pazury kraba śniegu, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pikantny Koktajl Krewetkowo-Krabowy, Koktajl krewetkowy z salsą z owoców tropikalnych, oraz Koktajl krewetkowy z salsą z awokado Mango.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki wymieszać w średniej misce.
Wymieszać w 1 łyżce Chilli. Smak, dodając więcej Chilli, jeśli pożądany jest bardziej pikantny smak. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Cover; chill.)
Napełnij duże miski lodem. Ułóż krewetki i kraby na lodzie.
Podawać skorupiaki z salsą.
* Chipotle chili konserwowane w pikantnym sosie pomidorowym, czasami nazywane adobo, są dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej, sklepach specjalistycznych żywności i niektórych supermarketach.