Ricotta Mochachino

Ricotta Mochachino
Need a przystawka bezglutenowa? Ricotta Mochachino może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 66 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz silny, waniliowy ekstrakt, częściowo odtłuszczony ser ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Batoniki deserowe Mochachino z białą mżawką Mocha, Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz Placki Tunan i Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta).

Instrukcje

1
Wlać kawę do pojemnika blendera i dodać ser ricotta, słodzik, śmietankę do kawy, wanilię i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
Przez CiastoPrzez Ciasto
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Na wierzchu ułożyć kostki lodu. Zmiksować na gładką masę i przelać do szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn