Ricotta Gnudi z sosem Pomodoro
Przepis Ricotta Gnudi z sosem Pomodoro może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. To danie główne ma 480 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, ricotta, SOS pomodoro i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Przynosi ci to Epikurious. 278 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Ricotta Gnudi z sosem Pomodoro, Ricotta Gnudi z sosem z dzikich grzybów i truflami, oraz Szpinak Ricotta Gnudi z rozmarynowym sosem pomidorowym (Low Carb) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj ricottę, jajko, żółtko, pieprz, 1/2 szklanki
Parmezan i 1/2 łyżeczki soli w dużej bowluntil dobrze połączone.
Dodać 1/2 szklanki mąki; mieszać aż do połączenia i mieszaniny tworzy kulkę (mieszanina będzie miękka i wilgotna z niektórych bitów ricotta pozostałych; dodać więcej mąki przez łyżkę stołową, jeśli czuje się mokry).
Odkurz obficie blachę do pieczenia obficiez mąką. Używając 2 dużych łyżek do zupy, uformuj łyżki ciasta w kształty kulek; połóż na blasze iduście z większą ilością mąki (powinieneś mieć 30).
Gotować gnudi w dużym garnku z wrzącą solonąwoda, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez i przetargu, 5-6 minut (gnudi będzieszybko unosić się na powierzchnię; kontynuować gotowanie orgnudi będzie gummy w centrum).
Za pomocą łyżki szczelinowej, podzielić miski gnudiamong. Top z szybkim Pomodoro