Rib-eye Tacos z konfiturą cebulową i chrzanowym Crème Fraîche

Rib-eye Tacos z konfiturą cebulową i chrzanowym Crème Fraîche
Rib-eye Tacos z konfiturą cebulową i chrzanowym Crème Fraîche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1496 kalorii. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń chrzanu, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Rib-Eye Tacos z konfiturą cebulową i chrzanowym Crème Fraîche, Placki ziemniaczane z dżemem jabłkowo-cebulowym i chrzanowym Creme Fraiche, oraz Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 23 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia47
Magazyn