Red Snapper Livornese

Red Snapper Livornese
Czerwony Snapper Livornese może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwek, sok z cytryny, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Snapper Livornese, Red Snapper Livornese, oraz Red Snapper Livornese.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na średniej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć cebulę do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i saute przez 1 minutę. Wymieszaj pomidory, kapary, czarne oliwki, płatki czerwonej papryki i pietruszkę. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwki CzarneOliwki Czarne
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
4
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu w naczyniu do pieczenia 11x7 cali i ułóż filety z Lucjana w jednej warstwie w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Filety skropić sokiem z cytryny, a następnie polać pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SOSSOS
6
Piec przez 15 minut dla 1/2 cala grube filety, lub 30 minut dla 1 cala grube filety. Podlewać raz sosem podczas pieczenia. Snapper odbywa się, gdy łatwo płatki z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn