Ravioli z zielonego groszku w bulionie cytrynowym
Ravioli z zielonego groszku w bulionie cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka won Ton owijki, pietruszka i groszek, QT rosół z kurczaka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ravioli z dyni z bulionem, Bezczelny Rosół Z Ravioli, oraz Ravioli krabowe w rosole imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groch przebić przez drobny dysk młyna spożywczego do miski, aby usunąć skórki.
Gotować szalotka w oleju na małej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Zdjąć z ognia i wymieszać z purée grochowym z serem i okruchami. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść 1 won Ton wrapper na lekko posypanej mąką powierzchni, utrzymując Pozostałe wrappery pokryte folią i Kopiec poziom łyżeczki nadzienia w środku. Delikatnie zwilż krawędzie owijki opuszkami palców zanurzonymi w wodzie i złóż, tworząc trójkąt, naciskając wokół wypełnienia, aby wypchnąć powietrze i mocno dociskając krawędzie, aby je uszczelnić. Zwilżyć 1 koniec długiego boku trójkąta i złożyć przeciwległy koniec, tworząc mały kształt kapelusza, a następnie uszczypnąć końce razem, aby uszczelnić.
Przenieś do suchego ręcznika kuchennego i zrób 17 więcej ravioli w ten sam sposób.
Połączyć bulion, czosnek, skórkę, sól i pieprz do smaku w rondlu i doprowadzić do duszenia. Gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente, 2 do 3 minut, a następnie odcedzić.
Podziel ravioli między talerze zupy (po 3) i kadzi bulion na nich, odrzucając czosnek.
* Ravioli może być wykonane, ale nie gotowane, 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte, na patelni wyłożonej suchym ręcznikiem kuchennym.