Ravioli z marchewką i ricottą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ravioli z marchewką i ricottą. Ten przepis służy 40. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, ser parmigiano-reggiano, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ravioli Z Buraków I Ricotty, Szparagi i Ricotta Ravioli, oraz Ricotta-ravioli z groszkiem ze szparagami i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia wrzucić marchewkę z oliwą i doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec około 30 minut, do miękkości i lekko rumiane.
Na małej patelni, roztopić masło.
Dodać szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
W robocie kuchennym, połączyć marchew, szalotka i śmietany i puree, aż będzie gładka.
Przełożyć puree do miski. Wymieszać z ricottą, Parmigiano i gałką muszkatołową i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z żółtkiem.